Aftellen….

Aftellen….
Gilze, Netherlands

 

 

rob-zwaait-samen-met-opa-de-boot-uitkleine-madiba-speelt-met-haar-grote-zus-bongi

Gilze, Netherlands


Nog 9 dagen…. echt aftellen nu.

De agenda voor de komende week staat overvol. Nog een paar dagen werken, tandarts, pedicure, kapper, orthopedisch schoenmaker, oppassen, visites, inpakken….en dan ook nog de laatste loodjes thuis want je wilt het natuurlijk wel netjes achter laten! Geen idee hoe we het allemaal voor elkaar moeten krijgen. Maar ach, eigenlijk is dat elke keer zo en het lukt toch steeds weer.

Dussss gaan we vandaag toch lekker met de kleine Rob naar de Beekse Bergen. Het is heerlijk weer en we laten de boel de boel voor een paar uur en gaan lekker even genieten van de beestenboel. Rob vindt het er heerlijk en geniet met volle teugen. Daardoor genieten wij des te meer!

De grote favorieten van Rob zijn duidelijk de olifanten. Hoe vaak we ook gaan, die moet hij gezien hebben. Maar o wee, als we bij het olifantenverblijf komen is er niets te zien! Het kleine snuitje betrekt. Zielig kijkt hij ons aan en maakt met zijn handjes het gebaar van “weg”. Ach….. Nee natuurlijk zijn ze niet weg. Ze zijn gewoon nog binnen! En gelukkig mogen we in de stal van Punda en haar dochters binnen kijken. Dus dat gaan we doen.

En ja hoor, eenmaal binnen aangekomen zien we daar de verzorgers bezig met de training van de olifanten. Rob kijkt zijn oogjes uit. Hoe klein hij ook is, hij houdt alles in de gaten. Lachend wijst hij met zijn kleine vingertjes naar Bongi en haar kleine zusje Madiba die van de verzorgster allerlei lekkers krijgen toegestopt terwijl hun gebit wordt gecontroleerd. Ernstig kijkt hij toe of alles wel goed gaat. En dan zijn de olifanten klaar. De deuren gaan open en op hun gemakje wandelen ze weer naar buiten. Mamma Punda voorop. De kleine Madiba rent met flapperende oren op haar korte pootjes om in de schaduw van mamma te kunnen blijven. Een heerlijk gezicht!

We brengen een paar rustige ontspannen uurtjes in de dierentuin door. Nog even lekker genieten voor we thuis de hectiek van de voorbereidingen voor een lange reis weer in duiken.

Nog 9 dagen……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s